شرایط شغلی در آلمان
شرایط شغلی در آلمان
سالهاست که آلمانیها فقط به اخبار خوب از بازار کار عادت کردهاند. اما وضعیت خوب اقتصادی تمام شده است. همهگیری کرونا و تعطیلی زندگی عمومی در سراسر جهان احتمالاً منجر به بدترین رکود در تاریخ آلمان پس از جنگ خواهد شد. شهروندان و شرکت ها ناآرام هستند - دقیقاً به همین دلیل است که مهم است که دولت فدرال با یک بسته کمکی بی سابقه ثبات ارائه دهد. چالشهای زیادی وجود دارد که آلمان، فارغ از فراز و نشیبهای اقتصادی، با آن مواجه است و پس از بحران کرونا، همچنان بر رشد اقتصادی تأثیر خواهد گذاشت.
این مجموعه از حقایق نشان می دهد که بازار کار آلمان به طور کلی موقعیت خوبی دارد. اما همچنین نشان میدهد که در چه زمینههایی پتانسیل بهبود وجود دارد تا با تقویت زندگی عمومی، بازار کار بتواند دوباره از سر گرفته شود. مهمتر از همه، آلمان باید مراقب چیزهایی باشد که رقابت را تحت فشار قرار می دهد، هزینه های غیرضروری را برای شرکت ها افزایش می دهد یا ورود به بازار کار را دشوارتر می کند: افزایش حداقل دستمزد، محدودیت در اشتغال موقت یا امتیازات بیشتر در بازنشستگی، به عنوان مثال، می تواند توسعه اشتغال را نیز به خطر بیندازد.
بازار کار آلمان طی 15 سال گذشته رشد تقریباً بیسابقهای را تجربه کرده است: از سال 2005 که تقریباً 5 میلیون نفر بیکار بودند، تعداد شاغلان با 6 میلیون افزایش به رکورد 45.3 میلیون نفر رسیده است. تعداد بیکاران تا سال 2019 بیش از نصف شده است.
اما در نتیجه قرنطینه کرونا، تعداد بیکاران از مارس تا جولای 2020 با 575000 افزایش به 2910000 نفر رسید. بنابراین نرخ بیکاری با 1.2 واحد درصد افزایش به 6.3 درصد در جولای 2020 رسید.